Хангірі 39 см
Хангірі (ja:半切 або ja:飯切), відома також як хандай (ja:飯台 — «дошка для рису» або «чаша для рису») — кругла плоскодонна дерев'яна діжка або бочка, яка використовуються на останньому етапі приготування рису для суші. Історично хангірі робиться з деревини та скріплюється двома металевими обручами. Діаметр цієї посуду може бути в межах від 30 см (для домашнього використання) до 1 метра (для ресторану).
Хангірі і сямодзи (дерев'яна лопатка) зазвичай використовуються для приготування і остужения рису. Після варіння рис перекладають у хангири. Тут у нього додають приправу з рисового оцту, цукру і солі. Після цього рис ретельно перемішують, накривають сукном і дають охолонути.
Характеристики:
Матеріал : дуб, ясен
Обручі : нерж.стали
Матеріал краника: пластик або латунь
З'єднання клепок : мікрошип
Діаметр: 39 см
Висота: 16 см
Производитель: Україна
Як замовити та купити Хангірі 39 см?
Оформіть замовлення на сайті або за телефоном
+38 097 173-24-11
Менеджер зв'яжеться з Вами і уточнить усі деталі
Оплатити будь-яким зручним Вам способом
Ми оперативно відправимо Ваш товар по всій Україні
Замовити і купити Хангірі 39 см можна за телефоном +38 097 173-24-11
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Пластик |
Користувальницькі характеристики | |
Призначення бочки | Для вина |
- Ціна: 3 262 ₴